måndag

 har nyss kommit hem från skolan, slutade 20 i ungefär, ska laga mat & diska lite hade jag tänkt, sen när joseph kommer hem ska vi till laxå, för han vill köpa en nyare & större båt.

tror jag börjar bli sjuk,suck!

kommer inte på nån rubrik

idag här inte h'nt så mycket, har tvättat , diskat och lagat mat.. har pluggat också, har prov imorgon på drinkar, kan alla förutom 2.. :P men det lär jag mig snart! har Kollat på one tree hill och gossip girl precis också, fyfan vad jag älskar gossip girl !! imorgon kommer även ett nytt the hills avsnitt ut! Underbart.
Längtar tills på fredag , vill shoppa lite nu tack :)



Love you

söndag

ja då var det söndag, igen :P idag händer inte så mycket ska tvätta & plocka undan lite hade jag tänkt mig :)  Den här helgen har jag inte gjort så mycket , i fredags åkte johanna och de i till öret för att festa & så, & jag drog dit jag med, hade inte tänkt och dricka överhuvudtaget i helgen men men, drack lite där, det var jättetrevligt tyckte jag... men jag drack lite för mycket så jag drog hem och de drog ut :P
Igår hände heller inte så mycket , jag & joseph följde med hans föräldrar för att kolla på sommarstuga, hitta den aldirg haha, åkte typ 6 mil eller nåt.. men men sen satt vi bara hemma igårkväll och glodde på film och som vanligt somnade joseph tidigt i soffan..


jaja , lite bilder från i fredags :)






onsdag

jaa idag är det redan onsdag Och jag gick upp för ungefär en & en halv timma sen :) Igårkväll gick det ganska bra på restaurangen, har dock världens jobbigaste lärare , det är han som gör så att det blir tråkigt ! men men Har kvällsöppet idag  med, men vi börjar inte förräns 2 så jag ska snart damsuga och plocka undan lite innanjag ska börja gå. Imorgon vet jag inte vad som händer, har bara en lektion på fredagar tills vi slutar , svenska från 10 -11 eller nåt sånt. Ska antingen till kga eller vara kvar i öret... det beror på johanna ;)
Nästa fredag är det löning & underhållsbidraget s+ en 500ing som en vän är skyldig  kommer, ska handla lite kläder och så..
 ne nu skajag göra nånting.. heeedddåå!

tisdag

hello, har haft lite mycket att göra under påsk så har inte suttit framför datorn så mycket :) på påskafton var det helt underbart väder ute & jag & joseph åkte till min syster som fyllde 29, firade henne och åt massa mat & så :) detv ar trevligt.. sen åkte vi till susanne och hälsade på de, och vincent är väl den sötaste lilla ungen tror jag ! och i söndags gjorde vi ingenting , handlade hem massa mat &kollade på tv. Och igår var jag & fikade med my en stund, & joseph och min lillebror var iväg och fiskade :P jaja kanske inte hänt så mycket ändå. menmen  imorgon börjar skolan igen, men börjar inte förräns halv två eftersom vi har kvällsöppet :)

nu är det fan inte långt kvar till studenten !!!! LÄNGTAR SOM FAN, ska bli en oförglömlig dag :)
och imrogon ska jag ringa en frisör här i kga, och kolla om hon kan fixamitt hår till balen, så jag hoppas !
 jaja nu orkar jag inte skriva nåt mer, ikväll kommer ett till avsnitt av The hills på mtv .com, LÄNGTAR!!!
heddddååå
joseph<3
gavin degraw - stay

torsdag

 japps nu sitter jag här igen, vaknade vid tio ungefär, har diskat & damsugit lite fort...  väntar på att my ska komma vi ska plugga på projektarbetet , vart aldrig nåt igår :P
efter det så kommer andra my hit & vi ska dricka lite =) joseph och de ska också dricka , är ju själv hemma ikväll eftersom joseph och de ska på hockey =)
jaja ska kolla extreme home makeover nu iaf :)

pysssssssss


flipsyde-when it was good

Onsdag

idag är det onsdag & jag gick upp för en timma sen , lite drygt har precis käkat upp min frukost. idag är det inte lika fint väder, men ändå ganska skönt :) Ska snart hoppa in i duschen  & göra mig iordning ska till örebro med 12.07 bussen hade jag  tänkt mig.. Ska plugga på projektarbetet med my idag osv, men inte förrän 3 & så ska jag träffa min älskling, har saknat honom.
jaja nu ska jag ställa mig i duschen
ciaao

The hills

ÄR DET BÄSTA JAG VET, såg precis det nya avsnittet av deras nya säsong på mtv.com , fyfan vad jag ser fram emot nästa tisdag, helt sinnessjukt bra & jag är så jävla besatt av den serien så jagv et inte vad haha.


ny blogg

ja vad ska man säga ? ny blogg igen haha får se vad som händer med den här då om jag kommer fortsätta skriva i den eller inte :D
 Nu är det april & det är helt sinnessjukt vad fort tiden  går, våren är på god väg och det är helt underbart kan jag lova!
Inte långt kvar till studenten nu fan vad jag längtar, fick hem studentmössan för två veckor sen snart & min balklänning har kommit in och skattepengar kommer jag få tillbaka, snart fyller jag också 20 :D:D och ska flytta till gbg i 4a månader och säsongsjobba som bartender. Juni-september! Vet att mina vänner tycker att jag tjatar om att jag fyller år pch så, men längtar så himla mycket efter att få komma till storstan & leva livet :) Det enda dåliga är att vara utan Joseph såklart. Kommer sakna han så jag dör, detv et jag :) men men det är ju inte förevigt.
Snart är det påskafton  och då vet jag väl interiktgit vad som kommer hända, ska iaf till min syster på dan för hon fyller 29 och så kanske vi ska till josephs föäldrar & äta gott, hoppas jag på iaf!
jaja har inga bilder här hos mamma & så, så det blir nästa gång.
Pusss och kraaam

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0