onsdag

vill att Avsnitten av the hills och det city går att kolla på nuu! men det är väl inte många timmar kvar =) och jag vill ha ett jobb!

wihoo

jaa här har man inte skrivit på några dagar! i fredags var jag hos linnea på babyshower, där vi var några tjejer, åt god mat och babbla lite poch linnea fick lite presenter och så :) drog hem ganska tidigt, var så sjukt trött! och i lördags var jag på statt, det var sådär, fanvad jag hatar krogen, haha det är så sjukt tråkigt! har väl inte så mycket att säga egentligen ska lägga upp några bilder från i fredags iaf!                





KGA

sitter hos pappa just nu, är så sjukt trött efter gårdagen! usch, uppdaterar lite senarre=)

uppe med tuppen

jag gick upp för en halvtimma sen, det var längesen jag gick upp såhär tidigt , är ju ganska trött må jag lova. ska På Mary kay halv nio, ska bli så kuul! och efter det ska jag och my upp på stan.
ska snart göra mig iordning för att cykla iväg och möta moa:)
heeddå

MARY KAY

är det nån som är sugen på att ha en hudvård/makeup klass hemma hos sig? man får testa sjukt bra produkter.
isf hör av er till mig det skulle vara jättekul =)
puss och kram

taggad

idag är jag så sjukt taggad! johanna kom in till stan idag en sväng och vi fikade och jag letade efter nåt att ha på mig tills i helgen=) på fredag blir det ju som sagt babyshower för linnea(hennes bebis) eller hur jag ska skriva det haha. sen på lördag blir det födelsedagspartajj, pg fyller ju hela 24 ååår! sen nästa helg, ska inte säga för mycket här,haha men det blir fest iaf , sen helgen efter det blir det ladies night på conventum med mina underbara , det kommer bli så sjukt kul och jag är så taggad :)
imorgon ska jag och moa träffa susanne igen, moa ska få lite info och sånt eftersom att hon är precis ny :)
sen ska jag på till body shop för jag ska få en gratis bodylotion där som är helt ny, nåt kampanjerbjudande om man är medlem!
jaja, nästa vecka ska jag ha några klasser hoppas jag på !
ha det braa!

tisdag

kom hemför en stund sen från ett möte som moa var med på.. fyfan vilket tråkigt väder det är ute idag usch =/ bli på så tråkigt humör, har precis ätit upp min mat! gott gott,väntar på att joseph ska komma hem , idag är jag sjukt seg, orkar inte göra nåtning. Imorgon kommer johanna in hit , hon jag och moa ska på jobbmässa så vi får se hur det går :) ikväll blir det väl idol som vanligt, haha älskar fan det programmet! jaja nu ska jag fortsätta kolla på tv! taggad inför helgen!

ingen rubrik

idag har jag och moa träffat susanne för att babbla lite om MK och sen drog vi upp på stan, hon för att träna och jag för att ta en fika med my, kollade i lite affärer sen blev det till att dra hemmåt. så nu sitter jag här ganska trött,
kom hem för en timma sen ungefär från mary kay mötet, och moa var med så himla kul =) fan vilka framtidsplaner vi har haha.. sitter och dricker grönt te just nu, så gott och blir varm i hela kroppen:) såg nyss att pappa hade fört över några hundralappar, utan att jag visste om det, så det var behövligt , slösade ju ut mina sista pengar på skorna igår som kostade 700..
älskar de :) mina favoriter!

söndag

jaa, idag har jag vart på mberg och köpt ett par nya skoor, älskar de verkligen är supernöjd :D och joseph köpte en vinterjacka på stadium outlet , det var halva reapriset, från början kostade den 5000 , sen 3000 och han betalade 1500, så sjukt billigt till skillnad från innan.. Var ocklså dyngsugen på att köpa en ny jacka ,men  har fan inte råd, har inte en krona kvar tills på fredag (A).. skorna kostade ju 700:P imorgon ska jag upp ganska tidigt ska träffa susanne med moa, för moa ska köpa startpaketet, fyfan vad roligt :D sen på tisdag kommer johanna in troligtvis, och på onsdag ska jag på jobbmässan,vill ha mer att jobba med än bara mary kay :)
jaja ska fortsätta kolla på top model nu! ha det braaa

fredag=)

idag har jag fikat med anna och gått runt lite på stan med henne, sen träffade jag my och vi gick och handlade en ny mc jacka till mig i skinn , and i looove it hihi :) sen gick vi på bio, jag my och moa, vi kollade på flickan som lekte med elden, hade högre förväntingar faktiskt men  den dög :) och nu ska jag snart göra mig iordning för my kommer hit och vi ska dra ut sen! ha det braaa

kliar i mina fingrar

kom nyss hem, har vart med moa och lite sådär, träffat susanne ,hämtat ut biljetterna tills imorgon också :)
ääär ganska seg så blir inte ett så långt inlägg, moa ska börja med MK iaf , fyfan vad roligt :D kan vi hålla klasser ihop, det kommer bli sååå kul=D

äär så sjukt shoppingsugen nu, men får vänta tills 25e då det blir att handla lite nya höstkläder :P

never leave you

blev aldrig nån lunch med anna, de ringde och sa att hon skulle börja tolv istället för ett så lunchen blir imorgon istället =) ska snart ringa susanne för att träffa henne och få lära mig lite mer om MK.. så kul =D
sen ska jag träffa moa , och då ska vi väl ta ut biljetterna till bion imorgon .



torsdag

vaknade för en stund sen, ska alldeles strax göra mig iordning tänkte jag, ska dra upp på stan om en timma ungefär för att träffa anna=) fan det finns aldrig nånting och kolla på på mornarna, det finns inte ens nåån rolig film på canal +, sviintråkigt!
är så sjukt taggad sitter och ladda hem asbra musik som jag ska ha i öronen när jag går upp på stan =)
hade väl inget speciellt att skriva egentligen ,så jag skriver mer ikväll!
caioo

Min första klass

idag har jag haft min första riktiga klass inom Mary kay, och fan vad bra det gick, på en och en halv timma har jag tjänat hem en ganska stor slant :D gud vad glad jag äär! hihi moa drog nyss hem , hon kom hit en sväng och sa hej ungefär:) och så bokade vi platser på bion ,till flickan som lekte med elden hoppas den är lika bra som den första =)
nee nu ska jag nog lägga mig, ska upp imorgon på stan för att luncha med anna ,hur mysigt som helst! Sen ska jag träffa moa sen drar vi till susanne för att prata om MK!
ha de braaa!

tisdag

nu sitter jag här och har precis gjort mig iordning, ska till linnea när mamma duschat klart för hon ska skjutsa in mig!  nästa helg blir det fullt upp, babyshower hos linnea på fredagen och kalasfirande på lördag, så jag ska vara i kga hela nästa helg,plus att my ska på lördagen, kul som fan =)

inte bloggat på 3 månader

 har inte orkat skriva nånting på 3 månader, men så kan det vara , det har hänt massor sen senast jag skrev jag har fyllt 20, tagit studenten, festat ,vart i grekland börjat med mary kay och nu sitter jag här, hemma hos mamma i degerfors och har astråkigt! Tappade bort min plånbok igår men min bror hittade den hos min pappa, tur som fan =) Idag händer inge speciell, men imorgon ska jag in till kga,  ska vara med johanna på dagen och sen på kvällen ska jag ha min första klass med MK, linnea och hennes  vänner =) ska bli roligt, men jag kan ju ingenting än så jag hålle rpå och tränar och tränar, hoppas jag säljer lite iaf =) åker in till örebro efter det, joseph och de kommer in till kga imorgon för att kolla på hockey,  och så åker jag med hem på kvällen :) på torsdag är det tänkt att jag ska träffa susanne, för att prata om Mk, och sen träffa Na, och på fredag ska jag vara med moois.
har ju inga bilder på den här datorn ,så det får bli när jag kommer hem till älsklingen! gud vad fort tiden går, den 26e har vi varit tillsammans i 2 år och 8 månader =)
jaja... ha det bra sålänge, skriver kanske lite senare ikväll!


RSS 2.0