nyduschad

nuu är jag nyduschad ska snart lägga mig i sängs tillsammans med min älskling... imorgon ska jag först handla nåt att ha på mig på frimis på lördag sen blir det att jobba 16-20 ... tråkigt tråkigt, men så äre!
ciaaooo

workwork

my har fixat jobb till mig ons,tors,fred, fyfan vad glad jag är, =D ska jobba på max imorgon så ska prata med chefen då och säga att jag inte kan jobba de dagarna utan att jag helst jobbar mån,tis, och kanske nån dag på helgen, vill ju sova ut lite :) så jag hoppas det går, är ju bara extrajobbare på max så de kan ju inte direkt säga nej..
ååh det ska  bli så kul att jobba på restaurang :) hihi
tack my du är bäst, mitt liv blev genast mcket bättre!

onsdag

jobbet ringde förrut och frågade om jag kunde jobba 16 -20 och jaaa varför inte, bara 4a timmar, men tråkiga sådana! ska ju jobba hela helgen fy vad tråkigt, men ska ut på lördag kväll ändå med indiira, hon fyllde ju nyss 20 :D min lilla kgabo, det kommer bli roligt hihi :)
ska på stan imorgon iaf , med sara och matilda, ska se om jag kan hitta nåt och ha på mig tills i helgen :)

tisdag

sitter och väntar på att navy ska börja hihi... var på mberg med mamma idag, det var mysigt,kollade runt lite i affärerna men jag hittade inte ett skit !! förutom ett linne, men fan vad irriterande, när mamma betalar och allt! hon hittade ju ett assnyggt linne från vero moda som jag ska låna nästa gång jag drar ut på krogen haha! hon hittade massa grejer hon, för en gångs skull får hon unna sig massa :)
den här helgen som kommer blir det att jobba usch vad tråkigt.
11.30-20.00 både lörd och söndag , inget jag ser fram emot direkt, hatar max!
ska snart lägga mig bredvid min goding som antagligen sover.
ge mig ett någolunda heltidsjobb tack =)

regn,regn och regn

så himla tråkigt väder ute, har inte lust att göra nånting.. usch! gick upp vid halv elva och käkade lite yoghurt, och så har jag kollat tvättid,vid ett. sitter och kollar på nån film på canal plus. ,men ska snmart byta för att kolla på Linas kvällsbok som börjar om 10 min på sf kanalen. Sen efter den, ska jag damsuga lägenheten, har inte gjort det på en vecka nu. och det blir äckligt så fort. sen så fort joseph är hemma ska vi kolla på ny dator , en bärbar igen.

det har inte hänt så mycket i mitt liv, jobbade ju som sagt i fredags och det var inte kul men några hundringar rikare tills i december, får ju lön den 15e jättekonstigt tycker jag :P ska inte jobba förräns i helgen 16 h  lör-sönd. fyfan! har sökt massa jobb nu, så så fort jag får nåt annat slutar jag på max .
imorgon kommer mamma hit, hon ska komma in ochshoppa lite , drar väl till mberg antar jag!

work

de ringde precis och frågade om jag ville jobba imorgon 08.30-17.00 , ska gå upp klcokan 5 imorgon bitti eftersom att min buss går 06.50 från kga och jag åker in med mamma vid 6 tiden... kommer vara något trött imorgon kväll fyfan hehe :) men men pengar är det iaf!

ska snart gå upp och lägga mig i dubbelsängen, myyys!

tråkigt väder

sitter i kga just nu hos pappa gick upp för en stund sen.. tråkigt väder som fan ute.usch!
igår var jag med linnea, hennes bebis i magen rörde sig jättemycket jag tyckte det var skitcoolt, den lilla saken kommer närsomehelst! mysiigt.
ska strax hoppa in i duschen, ska hem till Linda om ett par timmar.. så ska göra mig iordning och lite sånt, ska ha klass ikväll också.  så skönt att vara ledig från jobbet några dagar, ska jobba 122 timmar i november, fyfan :P men pengar blir det!

måndag

fyfan vad trött jag är, heelt död är jag haha :P har jobbat hela helgen, mördarpass kan jag säga om man jobbar på max :P idag har jag inte gjort ett skit vaknade vid tio och låg i sängen tills klcokan tolv och kollade på tv ungefär, sen har jag diskat och plockat undan lite, skalade nyss potatis ska göra potatismos gott:)
sitter och lyssnar på lady gagas nya skiva , hittils är låtarna asbra, vet inte om alla låtar kommit upp på you tube än, men den ska jag ladda ner iaf!

http://www.youtube.com/watch?v=pHXTy0I6-AI
gå in och lyssna på den här låten, asbra ;)


fredag

ska snart dra till moa, för vi ska ut ikväll, nathalie och annelie är där också.. mys! skriver kanske mer imorgon.

update

ja här har man inte skrivit på några dagar.. har inte orkat för bloggen laggar ju så. har väl inte hänt så mycket sen senast.. har jobbat lördag och tisdag och åkt till kga och varit med johanna.och nu ska jag jobba hela helgn 11.30-20.00 både lördag och söndag.. jobbigt men det är pengar iaf och det är nåt som jag behöver kan man ju säga:)
idag ska jag snart ha en klass här i kga, ser fram emot det och hoppas att det går bra! sen ska jag hem till johannna och mysa..
kanske skriver mer lite senare! klockan två drar jag och har en klass.
nu är det bara 4a veckor kvar för linneas bebis att komma,så himla roligt. ska träffa henne imorgon och hennes söta mage!

fredag

jajjemänsan , idag blir det jobba igen 10-14, sen ska jag till systemet för att inhandla lite, sen är det bara att åka raka vägen hem ta en dusch och göra mig iordning för klockan 17-21 ska vara vid trängen på V.I.P kväll, med mary kay ska äta middag åch få lite utbildning och sånt.. sen efter det ska jag hem till moa , för jag moa & johanna ska ut ikväll ,men det blir ingen lång kväll för min del eftersom att jag ska jobba imorgon som vanligt!

torsdag

gock upp för en halvtimma sen och ska cykla iväg om en timme ungefär, tycker om att ha tid på mig på morgonen faktiskt, så skönt! igår somnade jag ganska tidigt runt elva, så jag har sovit 9 timmar inatt och det var behövligt!
jobbar 10-14 idag och imorgon med, dagen igår gick ju sjukt fort kan jag ju säga skönt med inte så långa pass.
Fick stå i kassan igår och ska göra det idag med, det är så himla mycket att hålla reda på  men det lär man sig nog ganska fort hoppas jag! ska träffa kritan sen efter jobbet också!
jaja ska kolla lite på tv nu. ciaaao

onsdag

trött kan jag ju säga! fyyy tusan vad jag kommer sova skönt inatt, första dagen på jobbet funkade bra.
ska snart duscha och göra lite te och sen lägga mig i sängen och mysa under täcket..
heeedå

onsdag

uppe med tuppen idag, gud vad skönt det mår min kropp bra av istället för att sova till 10 varje dag ! ska väl snart göra mig iordning för att cykla kvart över 8.
ha en topppen dag!

onsdag

uppe med tuppen idag, gud vad skönt det mår min kropp bra av istället för att sova till 10 varje dag ! ska väl snart göra mig iordning för att cykla kvart över 8.
ha en topppen dag!

höst

längtar så tills nya  säsongen av Desperate housewives ikväll, älskar det programmet! så det ska jag kolla på och göra en kopp te, för jag fyser ju så sjukt mycket. Har precis duschat och tagit av mig sminket, och nu ska jag ta bort nagellacket eftersom att jag ska jobba min första dag imorgon.  Är så skönt att ha ett jobb och att jobba med mary kay vid sidan om. Så kan man spara lite pengar till resa eller vad som helst:) Hopppas på att få ett schema så jag vet hur vilka dagar jag jobbar , så jag kan lägga upp mitt arbete med MK också! men men jag är hur nöjd som helst, jaghar ju ett jobb!:D
jaja får väl se vad som händer i helgen, har ju noll kronor kvar tills löning i november, usch och fy men hoppas jag kan få några hundra av mamma eller pappa. Ska försöka komma igång med MK också så jag kan börja tjäna lite pengar.
nu ska jag tvätta bort mitt nagellack och sen göra mig lite varmt te, gud vad gott .
ha det bra<3


tisdag

fyfan vad jag nyser, är ju svinkallt i lägenheten ,tur att jag har duntäcke! gick nyss upp, och ska snart äta frukost och sen dra till susanne med moa för att prata om MK.
bröjar ju jobba imorgon gud vad gött och tjäna pengar. Börjar 9 och slutar 14.00, gött som bara den :) blir väl till att cykla dit, ganska långt men det gör inget! Ska cykla så länge som det bara går tills snön kommer.
Helt sjuklt vad fort tiden går snart är det julafoton herregud ska börja köpa julklappar i november så det inte blir så mycket i december!
snart åker moa till thailand i 3 veckor fyfan vad underbart, det blir det för mig nästa år kan jag ju säga!

underbara dag

Är så glaad, fick jobbet på max i örebro hihi, fyfan vad gött ! börjar jobba redan på onsdag=)

söndag

sitter och kollar på hot shot 2 haha fyfan vad rolig den filmen är :)
ska på arbetsintervju imorgon så jag hoppas att jag får jobbet, vill ha pengar och jag hatar att sitta hemma och glo , kan vara det tråkigaste som finns tror jag! vill ha nåt att göra om dagarna. jaja och imorgon kväll är det möte igen, chokladafton med mary kaytror jag det var , myyys!

regn

http://www.youtube.com/watch?v=gw5GhQMGFUg

Jag kommer aldrig sluta älska Gavin Degraw, han är och kommer alltid att förbli min stora idol=)

RSS 2.0